Contact Favorites Account

Villa op rustige locatie nabij zee

Villa op rustige locatie en nabij de zee te koop. Villa met gastenappartement en zwembad van 70m2. De woning is gebouwd met exclusieve duurzame bouwmaterialen.  5 slaapkamers, 4 badkamers, dressing, gym, grote garage, grote terrassen, tuin en privé zwembad en jacuzzi.

2 villa’s op wandelafstand van de zee

Twee villa’s op slechts 50m van de zee. De eerste villa is 187m2 groot, de tweede is 126m2 met een terrein van 688m2. De eerste villa heeft 2 slaapkamers, badkamer, dressing en gastentoilet. De tweede villa heeft 2 slaapkamers en een badkamer. 

Villa op slechts 500m van de zee

Half-open villa te koop. De villa maakt deel uit van een complex van 18 woningen, is gelegen op slechts 500m van de zee. De woning is verbonden met zijn carport met een andere woning.  3 slaapkamers, 2 badkamers, inkomhal, keuken met bijkeuken en gastentoilet. Buiten is er een overdekt terras, privé zwembad met terras en

Ruime finca met uitzicht

Ruime finca met uitzicht te koop, een oase aan rust met veel ruimte, privacy en mooi uitzicht over de vallei.  4 slaapkamers, 3 badkamers, 2 verdiepingen, volledig ingerichte keuken, berging, centrale verwarming, ruim terras, bbq, buitenkeuken, privé zwembad en onderhoudsvriendelijke mediterrane tuin.

Luxueuze villa met zeezicht

Luxueuze villa met zeezicht te koop, gelegen op de top van de berg op een vlak perceel met een prachtig uitzicht over de volledige kustlijn van Moraira.  5 slaapkamers, 4 badkamers, dressing, toilet, volledig ingerichte keuken, bijkeuken, domotica systeem, games room, dubbele garage, terras met glazen wand, mediterrane tuin met privé zwembad en jacuzzi.