Contact Favorites Account

Dirk C.

Dank je wel Dirk en Astrid voor de fijne samenwerking. Snelle, duidelijke en vriendelijke terugkoppeling. Van bij het begin op de beurs, de trip in Spanje tot nu bij de oplevering!

Addy en Evelyne

Wij zijn uiterst tevreden. Een daverend applaus voor de goede, vriendelijke, professionele begeleiding van Azull-sales. Merci, merci, merci…

B.V en K. DG

Voor ons is Azull de partner bij uitstek als je nadenkt over de aankoop van een buitenverblijf in het zuiden van Spanje. Oprecht blij met onze keuze!

Marnix A

We hebben gekocht aan de Mar Menor, één van de voorstellen van Kim en John heeft ons supergoed begeleid, waarvoor dank. Groeten.

Marc en Christelle

Super dat ik altijd op je kan rekenen als ik een moeilijke vraag heb. Het doet werkelijk heel veel deugd en apprecieer het enorm.

Patrick K.

Wij hebben deelgenomen aan de webinars en waren aangenaam verrast van de degelijke uiteenzetting. Een positieve ervaring. Super!

Stefaan

Liefde op het eerste gezicht. Contact met Kim thuis verliep vlot. Prospectie met Geert is plezant. Hij gaf ons een goed gevoel, grote kennis van de streek en de projecten. Tot binnenkort.

H en RV

Niets dan lof over Azull. Elke dag in Spanje 100 % genieten. Toffe initiatieven van Azull Club zoals de Nieuwjaarsbrunch. Niet twijfelen, gewoon doen!

Helge en Line

Bedankt voor de gastvrije ontvangst op jullie kantoor in Spanje. Een persoonlijke en deskundige after-sales. Top!

Erwin D

Ik koos voor Azull omdat ze exact polsten naar mijn noden en mijn verwachtingen. Er werd geen druk gelegd om te beslissen. Ik kan Azull aan iedereen aanraden, een goede makelaar ter plaatse en volledige service.