• Nederlands
 • Français
 • English
 • Polski
 • Español
 • Nederlands
 • Français
 • English
 • Polski
 • Español
 • 7 Tips voor het vinden van de beste plek in Spanje om te wonen

  7 Tips voor het vinden van de beste plek in Spanje om te wonen

  Spread the love for Spain

  Waar wil je wonen in Spanje?

  De allerbelangrijkste vraag die je jezelf moet stellen om zeker te zijn dat je het juiste huis koopt in Spanje is: waar in Spanje ben ik thuis, waar ben ik gelukkig? Op internet vind je duizenden woningen, vele mooie plaatjes van woningen, maar veel minder informatie over de omgeving. En laat nu net die omgeving bepalend zijn voor jouw thuisgevoel. Want gelukkig word je enkel in een omgeving waar je je echt thuis voelt. Zou jij overwegen de mooiste woning van de wereld te kopen in een dorp, stad of kustplaats waar je je niet op je gemak voelt? Natuurlijk niet. Toch spenderen de meeste mensen eerst uren en dagen aan het zoeken op internet naar een woning en verdiepen zich amper in de vraag: ‘waar wil ik naartoe?’ Maar hoe pak je dat best aan? Hoe vind je je droomplek? Met deze 7 waardevolle tips vind jij de beste plek in Spanje om te wonen.

  7 Tips voor het vinden van de beste plek om te wonen in Spanje

  1. Bedenk wat je gaat doen als je eenmaal die woning in Spanje hebt.

  Voordat je je verdiept in woningen die in Spanje te koop staan, denk na over wat je wilt doen zodra je in Spanje bent. Hoe breng je je dagen door? Waar ga je naartoe? Dit zal je helpen bepalen welke regio van Spanje het beste bij je past.

  2. Laat je begeleiden door iemand die de omgeving in Spanje kent.

  Een huis kopen is niet iets wat je 1,2,3 doet. Je wilt graag overal over geïnformeerd zijn. Daarom is het essentieel om begeleiding te krijgen van een lokale expert in Spanje.

  Wij begeleiden je bij elke stap van het aankoopproces, van het vinden van jouw ideale woning, tot het onderhandelen van de beste prijs voor je ultieme droomhuis. Ook na de verkoop kan je op ons rekenen. Bouwvergunningen, bankgaranties, notariële zaken, we volgen het voor je op.

  3. Verdiep je eerst in de streken en costa's en daarna pas in de woning.

  Ken de verschillende regio’s en kustgebieden van Spanje voordat je je op specifieke woningen richt. Elke regio heeft zijn eigen karakter en aantrekkingskracht.

  4. Wie ben ik en wat doe ik graag in Spanje?

  Denk na over wat jou gelukkig maakt in Spanje. Hoe ziet jouw ideale dag eruit? Dit zal je helpen begrijpen welk type locatie het beste bij je past.

  Visualiseer hoe je je dagen doorbrengt in Spanje. Ben je iemand die graag ’s ochtends aan het strand ontbijt of geniet je liever van het uitzicht vanaf je eigen terras? Dit zal bepalend zijn voor je locatievoorkeur.

  5. Overweeg het seizoen waarin je naar Spanje komt.

  Als je in de winter komt, zoek je mogelijk een andere locatie dan tijdens de zomermaanden. Denk na over de gewenste sfeer en activiteiten tijdens verschillende seizoenen.

  6. Wat wil je elke dag tijdens je vakantie doen in Spanje?

  Wat neem je mee in de koffer? Stel jezelf de vraag “Ik ga naar Spanje en wat neem ik mee: Een duikbril, golfclubs, een fiets, wandelschoenen?” Dit zal je helpen bij het selecteren van een locatie die past bij je interesses en hobby’s.

  7. Klaar om de volgende stap te zetten?

  Weten welke omgeving bij jou past? Doe onze doe-de-test hier en we gaan samen met jou aan de slag om je ideale pand te vinden in Spanje!


  Zoek niet alleen naar een huis, maar zoek naar een thuis. Een plek waar je je gelukkig voelt en kunt genieten van het leven in Spanje. Dus, waar wacht je nog op? Ga op zoek naar jouw ideale woonplek in Spanje en maak je dromen waar!

  You cannot copy content of this page

  Naam(Vereist)
  Adres