• Nederlands
 • Français
 • English
 • Polski
 • Español
 • Nederlands
 • Français
 • English
 • Polski
 • Español
 • AZULL BLOG

  Nieuwsblad - We kopen steeds vaker een huis in Spanje, en we hebben een andere reden dan vroeger.

  Nieuwsblad – We kopen steeds vaker een huis in Spanje, en we hebben een andere reden dan vroeger

  Nieuwsblad – We kopen steeds vaker een huis in Spanje, en we hebben een andere reden dan vroeger.
  In Malaga scheen de zon vandaag en was het een zalige 21 graden, in Barcelona kon je gerust een terrasje doen. Geen wonder dat steeds meer landgenoten naar Spanje verkassen, waar het leven ook nog eens een stuk goedkoper is. “Wat je in België per persoon betaalt, betaal je hier voor twee.”

  Kanaal Z – 23/11/2023 Steeds meer Belgen kopen vastgoed in Spanje. Belgen blijven verlekkerd op Spaans vastgoed. Dit jaar zullen zo’n 4.600 landgenoten eigenaar worden van een Spaans pand. Het aantal Belgen dat dit jaar vastgoed in Spanje koopt, ligt driekwart hoger dan tien jaar geleden. Vroeger werd zo’n huis als investering gekocht of als vakantieverblijf, nu ontvluchten Belgen steeds vaker het dure Belgische leven.

  KANAAL Z – VIDEO Z- NIEUWS – Steeds meer Belgen kopen vastgoed in Spanje

  Kanaal Z – Steeds meer Belgen kopen vastgoed in Spanje. Belgen blijven verlekkerd op Spaans vastgoed. Dit jaar zullen zo’n 4.600 landgenoten eigenaar worden van een Spaans pand. Het aantal Belgen dat dit jaar vastgoed in Spanje koopt, ligt driekwart hoger dan tien jaar geleden. Vroeger werd zo’n huis als investering gekocht of als vakantieverblijf, nu ontvluchten Belgen steeds vaker het dure Belgische leven.

  HLN 2023-11-22. Al 37.000 Belgen wonen intussen in Spanje. Ook Kurt (50) en Fien (46) vertrokken definitief: “Maar wij blijven Belg”

  HLN – Al 37.000 Belgen wonen intussen in Spanje. Ook Kurt (50) en Fien (46) vertrokken definitief: “Maar wij blijven Belg”

  HLN – Al 37.000 Belgen wonen intussen in Spanje. Ook Kurt (50) en Fien (46) vertrokken definitief: “Maar wij blijven Belg”. De Vlamingen Kurt (50) en Fien (46) ruilden hun huis in het Limburgse Halen onlangs definitief in voor hun Spaanse droom. En ze zijn lang niet de enigen. Steeds meer Belgen kopen een huis in Spanje, niet enkel als tweede verblijf of om te verhuren, maar almaar vaker om er zich definitief te settelen. Waarom is het voor zoveel landgenoten ‘Y Viva España’? Is het leven er echt goedkoper? En waar vestigen de Belgische Spanjaarden zich vooral?

  Zimmo - Investeren in Spaans vastgoed. Is het een goed moment om te investeren in Spaans vastgoed? Het hangt ervan af waarom je koopt en wat je doel op lange termijn is, klinkt het bij Marleen De Vijt, Managing Partner van vastgoedexpert Azull.

  Zimmo – Investeren in Spaans vastgoed

  Azull in de pers: 16/11/2023 Investeren in Spaans vastgoed. Is het een goed moment om te investeren in Spaans vastgoed? Het hangt ervan af waarom

  Slim investeren in vastgoed: Verhuren aan toeristen in Spanje, ken de regels en win!

  Slim investeren in vastgoed: Verhuren aan toeristen in Spanje, ken de regels en win!wp blogs last updated

  Slim investeren in vastgoed: Verhuren aan toeristen in Spanje, ken de regels en win! Als jouw toegewijde vastgoedmakelaar wil ik jullie reis naar vastgoedbezit niet alleen soepel, maar vooral winstgevend maken. Vandaag duiken we in een hot topic: toeristische verhuur en de recente ontwikkelingen in de “communities”, gemeenschap van eigenaars.
  Wat speelt er?
  In sommige Verenigingen van (mede)Eigenaars(VME of VvE) woedt momenteel een discussie over het beperken van toeristische verhuur. Huurders zorgen soms voor overlast en sommige eigenaars proberen daar iets aan te doen. Begrijpelijk, want wie wil er nu niet in een fijne buurt wonen?

  Naam(Vereist)
  Adres